Kurstilbud hos Asker helsesportlag

Grande Foto, Kurs og Opplevelser tilbyr også sommeren 2021 ulike kurs for Asker Helsesportlag ved Dikemarkvannene. Som et ledd i HMS-arbeidet ønsker Asker Helsesportlag (AHSL) å øke medlemmenes kompetanse med kajakkurs etter Norges Padleforbunds Våttkort-standard.

AHSL ønsker at flest mulig av medlemmene skal ha Våttkort for å låne kajakker, og for medlemmer som har padlet lenge og ikke ønsker kurs, er det også mulig å motta Våttkort etter en kortere test.

For å fylle opp kursene, og for at andre med interesse for kajakkpadling i nærområdet skal få ta kurs, åpnes det for at også ikke-medlemmer kan melde seg på kursene. Prisen vil være ca. 20% kroner høyere, med mindre man melder seg inn i forkant av eller samtidig med kurset.

Er du interessert i kurstilbudet på Dikemarkvannene i Asker/Lier-området, kan du lese mer og melde deg på her:

https://forms.gle/wEZSgbypb2rp1H6n7

Et introkurs avsluttes med en velt og forsøk på kameratredning